بعد از گندم بیش ترین سطح زیر کشت در ایران را جو به خود اختصاص داده است. جو از دیرباز جایگاه ویژه ای در سبد تغذیه دام به صورت دانه و علوفه سبز داشته و به تازگی به شکل سیلو هم استفاده می شود. توجه به زراعت جو اهمیت دارد؛ زیرا در ایران اراضی وسیعی وجود دارند که به دلیل حاصلخیزی کم، شوری، کم عمقی و شوری آب زراعی صرفاً برای زراعت جو مناسب هستند.
آشنایی با ارقام پر محصول جو
معرفی ارقام جو دیم پر محصول همراه با روش های به زراعی مناسب برای کشت این ارقام، نقشی اساسی در افزایش تولید دیمزارهای کشور، بهبود معاش زارعان و جلوگیری از اپیدمی (همه گیری) آفات و بیماری های مختلف خواهد داشت. در مناطق دیم، به دلیل ناپایداری و پیش بینی ناپذیری عوامل محیطی، ارقام جدید جو عاوه بر پرعملکردی باید دارای ثبات عملکرد نیز باشند.
بهدان، رقم جو دیم مناسب کشت در شرایط دیم نیمه گرمسیری کشور
ebook_10707
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.