چگونه گندم با کیفیت خوب تولید کنیم؟

تومان

دسته: برچسب:

گندم مهمترین گیاه زراعی دنیا و همچنین مهمترین گیاه زراعی در ایران است. برای حدود ۳۵ درصد مردم دنیا گندم غذای اصلی را تشکیل می دهد. در ایران عمده ترین مورد مصرف گندم بصورت نان است و هر ایرانی بسته به میزان درآمد و شهری با روستایی بودن بین ۸۱ – ۴۶ درصد از انرژی مورد نیاز روزانه خود را از طریق مصرف نان تأمین می کند. طبق آمار هر ایرانی در سال بیش از ۱۵۰ کیلوگرم گندم مصرف می کند و همانطور که ذکر شده عمده ترین شکل مصرف آن بصورت نان است.

متأسفانه میزان ضایعات نان در کشور ما بالا است و طبق نظر متخصصین، بخشی از این ضایعات به علت پایین بودن کیفیت گندم های تولید شده است. با بهبود کیفیت، ضایعات نان کاهش یافته و در نتیجه نیاز به واردات گندم نیز کاهش می یابد. بدین ترتیب زارعين عزیز باید در کنار توجه به افزایش عملکرد در مزارع خود، به افزایش کیفیت گندم های تولیدی خود نیز توجه خاصی بنمایند. در این نشریه سعی شده است ابتدا مفهوم و اهمیت کیفیت در گندم با زبانی ساده تشریح شده و پس از آن عواملی که با رعایت آنها می توان کیفیت محصول گندم را افزایش داد مورد بررسی قرار گیرند.

گندم با کیفیت یعنی چه؟

کیفیت در محصولات مختلف معانی متفاوتی دارد. به عنوان مثال در یک گیاه روغنی، محصولی که دارای درصد روغن بالاتر باشد دارای کیفیت بهتر است، ولی در گیاهی مانند چغندر قند عیار بالاتر و درصد قند قابل استخراج بیشتر را به عنوان کیفیت بهتر در نظر می گیرند. در گندم هایی که برای تهیه نان استفاده می شوند مهمترین صفتی که به عنوان کیفیت در نظر گرفته می شود درصد پروتئین دانه است. بنابراین گندمی که دارای درصد پروتئین بیشتری باشد کیفیت بهتری برای تهیه نان دارد.

ebook_10894

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “چگونه گندم با کیفیت خوب تولید کنیم؟”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چاپارل

تمامی حقوق برای وب سایت چاپارل محفوظ است. طراحی و توسعه آل‌این‌وان وب