راهنمای تولید برنج حجیم شده (برنجک)

تومان

دسته: برچسب:

گروه عمده ای از محصولاتی که از غلات تهیه می شوند به تنقلات یا میان وعده های غله ای معروفند که در نزد کودکان محبوبیت خاصی دارند، این میان وعده های سالم نقش عمده ای را در سلامت تغذیه و رفع نیاز غذایی تمامی مصرف کنندگان به خصوص کودکان بازی می کنند. در این میان برنج نقش خاصی را در کشورهای آسیایی دارد.

از جمله تولیدات غله ای مهم می توان : پفک برنج، برنج حجیم شده (باد کرده) و پولک برنج را نام برد. از بین کشورهای آسیایی هند حدود ده درصد برنج سالیانه خود را به تولید ۳ محصول فوق اختصاص می دهد. دو محصول نخست می توانند از غلات دیگر نیز به وسیله فرآیند پفک سازی تولید شوند.

متعاقب عملیات جذب آب و متورم شدن شلتوک خام، چنانچه مواد آندوسپرمی نپخته آن تحت فشار بخار قرار گرفته دو در یک لحظه به طور ناگهانی فشار از روی آن برداشته شود باعث باد کردن و ایجاد شکل نامنظمی در فرآورده می شود، به این محصول، پفک برنج گویند. برنج حجیم شده یا باد کرده، بوسیله حرارت دادن برنج نیم جوش (برنجی که نشانه آن بخوبی پخته شده است) و پوست گرفته شده تولید می شود.

در این تحقیق بهترین شرایط نیم جوش کردن شلتوک برنج، پوست کندن و نیز عملیات برشته کردن آن به اجمال تشریح خواهد شد.

ebook_10897

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “راهنمای تولید برنج حجیم شده (برنجک)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چاپارل

تمامی حقوق برای وب سایت چاپارل محفوظ است. طراحی و توسعه آل‌این‌وان وب